Skip to content

Document Header

Преглед спортског викенда

Преглед спортског викенда published on

Протеклог викенда на спортска борилишта су изашли врњачки фудбалери, рукометаши, одбојкаши, кошаркаши и кошаркашице, као и чланови футсал тима.sports.vikend 1

Фудбалери „Гоча“ су у 14. колу поражени од „Младости“ из Лучана (други тим) , са 1:4. Изостанак кључних одбрамбених играча се показао као ненадокнадив недостатак за наше фудбалере.

 Рашком округу је играно 15. коло, последње за ову јесен, а „Реал“ из Подунаваца је у великом дербију савладао „Полет“ из Ратине са 2:1. Тиме је себи обезбедио титулу јесењег првака са 38 освојених бодова.

„Омладинац“ из Новог Села је поражен од Стубла са 0:2, док је „Борац“ из Вранеша победио „Радник“ из Ушћа са 3:2.

У међуопштинској лиги се такође играло последње јесење коло, а у оквиру њега „Ласта“ из Витковца је победила „Напредак“ из Грачаца са 2:1.

Рукометаши „Гоч Меркура“ настављају са добрим играма у Првој лиги Запад, па су тако за викенд савладали екипу „Банета“ из Рашке са 33:25.

Кошаркаши „Гоча“ су претрпели пораз од „Свилајнца“ 63:87, као  и њихова јуниорска селекција која је у лиги Центар играла у четвртом колу са „Златибором“ из Чајетине и претрпела тесан пораз 73:75.

Одбојкаши „Грачаца“ су у оквиру шестог кола Друге лиге Запад победили „Антену“ из Крушевца са 3:0.

Одбојкашице „Спортисима“ настављају са победама, овај пута је поражен „Бане“ из Рашке са 3:1. У међуопштинској лиги одбојукашице „Врњачке Бање“ су поражене од „Борца“ из Чачка (други тим) са 0:3.

И за крај вести из футсала, екипа „Олимпа“ је на гостовању у Косјерићу победила тамошњи истоимени тим са 4:3.

 

Н.Ц. и М.С.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial