Skip to content

Document Header

ПРЕЗЕНТАЦИЈА „МЕРКУРА“ У КРУШЕВЦУ

ПРЕЗЕНТАЦИЈА „МЕРКУРА“ У КРУШЕВЦУ published on

Специјална болница „Меркур“ представила се 14. октобра у Крушевцу на Међународном фестивалу туристичких публикација „Кофер слова“, манифестацији која се одржава у оквиру обележавања „Дана града Крушевца“. „Кофер слова“ организован је по једанаести пут, а учествовало је око 80 туристичких агенција из земље и региона.
merkur u krusevcu vrnjacke novine
У оквиру модерне презентације под слоганом „Храна као лек“ присутнима се обратила др Биљана Јаћимовић и подсетила на значај здраве исхране која је основа свих индивидуалних програма у „Меркуру“. Она је истакла да се у „Меркуру“ спроводи лечење по најсавременијим медицинским стандардима, уз подршку правилне исхране и лековитих својстава природног фактора као што су минералне воде и блато. Спа центар „Римски извор“ представила је Ивана Вушовић из Службе продаје. Она је истакла да је гостима „Меркура“ омогућено да на једном месту уживају у благодетима минералне воде, минералног лековитог блата, естеткој медицини, антиејџинг програмима, широкој лепези масажа, третманима лица и тела, и велнес услугама као што су сауна парк, кнајпов поток, врњачка плажа, слана пећина, тепидаријуми, лаконијуми, хладним садржајима и бројним воденим атракцијама.

Сви присутни имали су прилику да се упознају са најновијом понудом „Меркура“, као и са два актуелна пакета – Јесен у „Меркуру“ и Зима у „Меркуру“. Уз пригодан пратећи програм, као и третмане и масаже које су извели физиотерапеути „Меркуров“ штанд је наишао на велико интересовање посетилаца.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial