Skip to content

Document Header

Професионални боксер Ненад Станковић на припрема у Врњачкој Бaњи

Професионални боксер Ненад Станковић на припрема у Врњачкој Бaњи published on

Председник општине Врњачка Бања, Бобан Ђуровић, угостио је професионалног боксера Ненада Станковића, који је на припремама у Врњачкој Бањи.039

Професионални боксер Ненад Станковић је шампион Европе у АјБиЕф верзији у полутешкој категорији и власник појасева светског шампиона у неколико верзија. Савез професионалног бокса Србије прогласио га је за најбољег боксера Србије у 2014. години, када је имао 4 меча и све добио нокаутом.

Ових дана у Врњачкој Бањи, Станковић се припрема за своју 25. професионалну борбу, за велики боксерски спектакл који организује Српска боксерска федерација 9. априла у Суботици, када ће бранити титулу светског првака. Четвороструког првака света и двоструког Европе у пратњи директора тима Владана Шкорића, у петак 25. марта, угостио је Бобан Ђуровић, председник општине Врњачка Бања. Владан Шкорић је испред читавог тима који прати Станковића, изнео све похвале на рачун Врњачке Бање и хотела Соларис, у ком су смештени и позвао председника на спектакл у Суботици, коме ће присуствовати дипломатски кор и други високи званичници. Такође је нагласио да ће убудуће, бити редовни гости Врњачке Бање, на припремама.

Председник Ђуровић навео је да је бокс један од спортова за који је Врњачка Бања посебно заинтресована и да је у току опремање сале за бокс и  да се нада даљој успешној сарадњи.

Поводом припрема у Врњачкој Бањи,  Ненад Станковић је изјавио да му припреме веома користе и додао да је ваздух, у Врњачкој Бањи, коју сматра једном од најлепших бања, веома квалитетан  што му је у великој мери помогло да се адекватно припреми за предстојећи боксерски спектакл који је заказан за 9. април, у Суботици.

“Противник за 9. април је из Грузије. Он је амтерски првак Европе, пар пута је био првак света и морам рећи да је веома квалитетан борац. Након тог, следећи меч ће се одржати у арени за титулу првака. То ће бити у ебц-у, за првака света, где бих ја требао потписати, са господином Киријем из Француске, уговор са веома великим фондом, о чему још увек не бих јавно говорио. Ових дана АИБА би требала донети одлуку да и професионални боксери могу учествовати на Олимпијским играма, тако да постоји и шанса, ако одлука буде позитивна, да боксујем у Рију, за нашу државу “, рекао је Станковић.

С.У

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial