Skip to content

Document Header

Промоција књиге “Своја или ничија”

Промоција књиге “Своја или ничија” published on

У врњачкој Библиотеци 23. децембра ексклузивно је промовисан литерарни првенац Славице Марић. Према речима ауторке, караван промоција није случајно почео у Врњачкој Бањи. Радња романа почиње управо у Врњачкој Бањи.svoj-ili-nicija

Модератор представљања овог књижевног првенца био је новинар Зоран Петровић. Уз музичку пратњу Ивана Павловића и Александра Милутиновића, гимназијалка Софија Аћимовић прочитала је одломак из књиге и увела многобројну публику у роман „Своја или ничија“.

–Кроз, наизглед неколико независних прича, провлачи се снажна дидактичка нит и потреба младе амбициозне ауторке да своја, надасве, младалачка искуства подели са читаоцима и да их експлицитно усмери ка чистим вредностима живота, јасно нагласивши где се крију неуралгичне тачке искушења, које, захваљујући овој књизи, није неопходно лично проверавати, већ их, тако јасно назначене треба беспоговорно заобилазити. Славица Марић истрајава у реафирмисању изворних вредности (искрена љубав, презир према среброљубљу, апострофирање значаја дубоког и безусловног пријатељства…) и на зналачки начин нас упозорава шта се догађа ако се морална равнотежа занемари и поремети, рекао је Тони Пердић представљајући књигу.

–Надам се да ћете уживати у овој књизи. Одлично је да је поклоните пријатељу, бившим или будућим партнерима. Упознајте себе, па тек онда друге, поручила је млада списатељица и захвалила се свима који су јој пружили подршку док је настајао њен роман, али и свима који јој нису пружили подршку.promocij-knjige-svoja-ili-nicija

Славица Марић рођена је 1982. године у Краљеву. Управо у Краљеву амбициозно је апострофирала свој журналистички дар, бавећи се радијским и телевизијским изазовима. Тренутно живи и ствара на релацији Београд – Златибор.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial