Skip to content

Document Header

Промоција књиге Весне Дедић

Промоција књиге Весне Дедић published on

На отвореном базену Хотела „Соларис Ресорт“ 19. августа организована је промоција новог романа Весне Дедић.Vesna2

Специјални гости били су Сања Маринковић, аутор и водитељ емисије „Магазин ин“ и Иван Голушин, новинар информативног програма ТВ „Пинк“. У склопу промоције представљена је ревија фризура врњачких фризерских салона „Ана“ и „Елит“ као и  ревија хаљина из нове колекције креаторке Наташе Жупац.

Роман „Ничија“ је прича о заљубљености, о грешкама које људи праве у страху од самоће, о умирању љубави у браку, о неверству, праштању. Ова књига је и својеврсан путоказ читатељкама како да науче да буду своје, ни нечије, ни ничије, ни свачије.Vesna dedic1

–Док сам писала роман, мучила сам се око краја, а онда сам одсела у „Соларису“ и за тих десетак дана настао је крај романа. Читатељке на Фејсбуку потврђују ми да оно што радим има смисла. „Љубав је утеха за самоћу“, тако почиње роман. Ни слутила нисам колико ће се жена пронаћи у том главном лику. Свака жена све пажљиво, промишљено бира, а једино што изабере у тренутку је човек са којим ће провести живот.

Нас жене, уче како да пружимо љубав мужу, деци, родитељима, а не уче нас како да узимамо љубав. Болест сломљеног срца заиста постоји, медицински је верификована и о томе сам разговарала са кардиологом др Срђаном Распоповићем. Ова болест даје симптоме инфаркта. Жене незадовољне својим животом, жене које нису довољно вољене често завршавају код лекара.

Жене, треба да волите, али ако то крене по злу, бежите, поручила је Весна Дедић.

Весна је рођена у Осијеку 1967. године. Завршила је гимназију у Подгорици а дипломирала општу књижевност и теорију књижевности на Филолошком факултету у Београду. Радила је као новинар у дневном листу „Побједа“, на Студију Б, Телевизији Политика и РТС-у.  Ауторка је и водитељка је емисије Балканском улицом, која се емитује од  2001. године на РТС-у. Објавила романе: Заувек у срцу,  Сунце мени, сунце теби, Ти си мени све, Пола душе, Загрли ме, Чувај ме.

М.Ст.Ј.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial