Skip to content

Document Header

Први корак у промоцији Врњачке Бање нашим људима у Америци

Први корак у промоцији Врњачке Бање нашим људима у Америци published on

Ивана Тришић, бивша Мис Србије, а сада ПР америчких компанија „Universal commercial capital“  и „Beograd Homes“ почетком јула месеца дошла је пословно у Врњачку Бању на три дана. Циљ посете био је наставак сарадње поменутих компанија и Врњачке Бање, која је започела прошле године у септембру месцу, када је делегација Врњачке Бање посетила Чикаго. Након обављених састанака и одрађених промо фотографија, одлучила је да свој годишњи одмор проведе управо у овом, како сама каже, бајковитом месту у срцу Србије.

Приликом прошлогодишње посете Чикагу, власник компаније „Universal commercial capital“ Ерик Тран угостио је делегацију Врњачке Бање. Том приликом вођени су разговори о начину презентације и промоције лепота и ресурса Врњачке Бање нашим људима који живе у Америци, а који су заинтересовани да свој годишњи одмор проведу Србији, посебно у Врњачкој Бањи. Међу нашом заједницом у Чикагу, а и другим деловима Америке, посебно код пензионера, постоји и жеља да се врате у Србију. Наша компанија се бави и финансирањем за куповину некретнина или реновирања за препродају, тако да верујем да ће бити и оних који ће овде купити викендицу, стан или кућу за повратак. Заинтересованост постоји, мада су сада све активности мало успорене, због вируса конона, који утиче на све токове живота. Надамо се да ће се ситуација што пре решити, а  до тренутка када поново буду била омогућена путовања, радићемо на промоцији Врњачке Бање, а и хотела Фонтана у коме се налазимо“, наводи Ивана Тришић, ПР компанија „Universal commercial capital“  и „Beograd Homes“.

Први корак у промоцији Врњачке Бање међу нашим људима који живе у Америци је израда календара компаније „Universal commercial capital“, на коме ће се наћи фотографије Врњачке Бање.

„Врњачка Бања је место које ми се допало још први пут када сам га посетила. Прелепо уређени паркови, фонтане само су део оног што сам видела пре две године, када сам овде одрадила промо фотографије у Централном Врњачком парку, са којима сам представила како себе, тако и лепоте Врњачке Бање, а тиме и Србије, на такмичењу за Мис света које је оджано 2018. године, у Кини. При претходном доласку нисам имала прилику да се више посветим Врњачкој Бањи и њеним лепотама. Задржала сам се само један дан. Али, и тај један дан је био довољан да ме Врњачка Бања очара. Из тог разлога сам одлучила, да свој годишњи одомор проведем управо овде код вас, а и да се ближе упознам са свим ресурсима које Врњачка Бања нуди, како бих што аутентичније исте презентовала својим пословним партнерима у Америци. Не може се оспорити да Врњачка Бања располаже са много хотела високе категорије. Да је развијен здравствени туризам. Имала сам прилику да сеупознам и са радом Специјалне болнице „Меркур“, да посетим Замак Белимарковић, где смо одрадили предивне фотографије, али и Винарију Грабак и да уживам у њиховим винима. Свој боравак овде, искористила сам да се сретнем са неким својим пријатељима који овде живе и раде, а који су ми својим причама још више помогли да спознам лепоте овог бајковитог места и неке занимљиве локације на којима ћемо у циљу промоције Врњачке Бање, ускоро  снимати и фотографисати. Свакако морам споменути и вашег Врњчанина, а мог доброг приајтеља, Николу Боћанина, актуелног Мистера Србије, који ми се придружио на једном од фото шутинга. Верујем да ће вам се наше заједничке фотографије из Врњачке Бање допасти. Надам се да ћу имати прилику да се сретнем и са креаторком Наташом Жупац, са којим сам имала задовољсто да сарађујем, а која је свакако једна од многобројиних особа с којима се Врњачка Бања треба поносити. Јер, једно место не чине само архитектура, њена историја и  природне лепоте, већ и људи који ту живе и стварају“, закључује Ивана Тришић.

С. Удовичић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial