Skip to content

Document Header

Први мото скуп у Врњачкој Бањи

Први мото скуп у Врњачкој Бањи published on 1 коментар на Први мото скуп у Врњачкој Бањи

Почетком следећег месеца, од првог до трећег јула Врњачка Бања ће бити поприште првог мото скупа организованог у нашем месту.moto skup vrnjacka banja jpg

Почетком следећег месеца, од првог до трећег јула Врњачка Бања ће бити поприште првог мото скупа организованог у нашем месту. Место догађања је простор врњачке аутобуске станице, тачније паркинг Аутопревоза Врњачка Бања. Оргиназатор и покретач целе идеје је Мото клуб „Спартанци“, а уз помоћ Туристичке организације Врњачка Бања.
Старији врњчани одлично памте велики мото дефиле које је прошао кроз наш град почетком осамдесетих, као један од најмасовнијих и најатрактивнијих догађаја у туристичкој понуди нашег града. План је да овогодишњи мото скуп постане традиционалан и да буде један од заштитиних знакова наше туристичке понуде. Да би тако и било организатори су се побринули за богат и разноврстан програм.
У музичком делу су најатрактивнија наступи познатих рок група Кербер и Освајачи. Комплетан музички програм чине наступи следећих састава. У петак 1.јула наступају групе Хогар Страшни, Браћа Далтон, Освајачи, Страганов и Безваздушни Простор. Наредног дана у суботу наступају групе Хад, Веселе Осамдесете, Кербер, Тхе Бонесхакерс и Буллет. Оба дана музички програм траје од 18 сати поподне до 2 иза поноћи.

Организатори обећавају ради што бољег угођаја осим доброг музицирања поменутих група и моћан и снажан разглас са великом бином. Дефиле моториста је у суботу од 18 сати, а осим њега посетиоцима се нуди и бајкерски гулаш, бајкерске игре и го го данце. Мото скуп ће имати и хуманитарни карактер пошто ће се током његовог одржавања прикупљати средства за лечење мале Катарине Црноглавац која болује од церебралне парализе.
Свој долазак су најавиле многобројне мото групе из Србије и региона, а мото скуп се завршава у недељу
3. јула. На овај начин летња туристичка сезона у нашем граду почиње на најбољи могући начин.

М.С.

1 коментар

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial