Skip to content

Document Header

РОЂЕНДАНСКИ ТУРНИР „ВЕРКО МАЈСТОРЕ“

РОЂЕНДАНСКИ ТУРНИР „ВЕРКО МАЈСТОРЕ“ published on

Поводом 78. рођендана Верољуба, Верка Ваљаревића, Стонотениски клуб „Гоч“ из Врњачке Бање организовао је традиционални рођендански турнир под називом „Верко Мајсторе“ на коме су се окупили ветерани из Зајечара, Лазаревца, Крушевца, Обреновца и Врњачке Бање.

У Хотелу „Бреза“ где је и одржан турнир своје мајсторије приказали су ветерани који су се одазвали позиву организатора  и дошли да увеличају славље поводом рођендана истинске врњачке стонотениске легенде Верољуба Ваљаревића, вишеструког сениорског и ветеранског првака Врњачке Бање.

После такмичења по групама у борби за највиши пласман издвојила су се четворица играча који су у међусобном окршају одлучили о победнику турнира. Најбољи је био и понео победнички пехар Бобан Петровић из Крушевца, некадашњи играч „Гоча“ који је у финалу савладао одличног Љубишу Миленовића из Зајечара. У мечу за треће место Драган Драгојловић из Обреновца, актуелни играч „Гоча“ савладао је Ненада Карића из Лазаревца који је у претходним партијама приказао одличну форму и био најпријатније изненађње турнира.

Без обзира на бреме својих година Верољуб Верко Ваљаревић освојио је високо седмо место.

З.М.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial