Skip to content

Document Header

Розета за вечност Врњачке Бање

Розета за вечност Врњачке Бање published on

Председник општине Бобан Ђуровић, примио је у свом кабинету, 30. новембра, представнице Кола српских сестара, Хилду Живковић и Сашку Катић. Оне су у знак захвалности уручиле Ђуровићу розету од дрвета, рад Љубинка Радуљка.Kolo srpskih sestara1

– Ово је прилика да се председнику, као и Општини Врњачка Бања, захвалимо на подршци коју нам пружају у реализацији наших активности. Наш поклон, розета је сећање за вечност. Прошли пут смо председнику предали кључ, у нади да ће да нам сачува Бању и заиста, у протеклом периоду Бања је добила дивну Променаду, нове фонтане, водопад, нове хотеле и саобраћајнице, на чему се захваљујемо председнику. Овог пута му уручујемо  розету – да чува Бању за вечност, као што су Немањићи вечни, тако да и овај период Бање буде записан у вечност, рекла нам је Хилда Живковић, председница Кола српских сестара.

Председник се захвалио на поклону који симболизује досадашњу, али и будућу сарадњу Општине са Колом српских сестара. Сусрет је завршен конкретним договором око подршке у најновијој акцији Кола, везано за помоћ Болници у Грачаници.

М.Ст.Ј.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial