Skip to content

Document Header

СБ „МЕРКУР“ НА САЈМУ ТУРИЗМА „ЛЕЧЕЊЕ У РАЈУ“

СБ „МЕРКУР“ НА САЈМУ ТУРИЗМА „ЛЕЧЕЊЕ У РАЈУ“ published on

Под слоганом „Лечење у рају”,  „Меркур“ је на Сајму туризма у Београду од 18. до 21. фебруара представио своју јединствену понуду својих услуга, почевши од обједињених медицинских пакета, као вид персонализације услуга медицине која је наишла на изузетно интересовање посетилаца Сајма.Merkur na Sajmu turizma

Предности нових пакета су поједностављење услуге уз богате медицинске пакете који укључују комплетну балнеологију (каде, вагинално орошавање, клизме, испијање, инхалације).

На штанду су, уз менаџмент „Меркура“, били присутни и лекари, као и представници ресорних министарстава, медија, радних организација и туристичких агенција, у циљу склапања и одржавања већ постојеће успешне сарадње.

 Данас, „Меркур“ није само савремено опремљено, међународно признато лечилиште, већ и сјајно место за све оне који трагају за релаксацијом и  опуштањем, место у којем се на много начина брига о здрављу претвара у „Лечење у рају“. Врхунска медицина у комбинацији са третманима лековитом минералном водом и превентивним велнес и спа  програмима у најбољем Спа центру на Балкану – чине „Меркур“ модерним медицинским  и спа ресортом.

 Представници „Меркура“ упутили су  позив свим посетиоцима њиховог штанда да посете Специјалну болницу и увере се у квалитет услуга које су веома успешно представљене на Сајму туризма.

На конференцији за новинаре директор „Меркура“ мр Дејан Станојевић, представио је концепт „Лечења у рају“ као стратегију развоја у којој „Меркур“ представља комбинацију врхунске медицине, балнео терапије и спа садржаја у оквиру најбољег спа центра на Балкану. Брига о здрављу кроз овакав концепт креира утисак лечења у рају.

Станојевић је представио и нови пројекат, ексклузивну болницу  са четири звездице чији су грађевински радови  започети су управо током трајања Сајма.

 Др Данијела Карамарковић, руководилац Центра Медицинске Естетике, представила је нове обједињене медицинске пакете, који представљају вид унапређења медицинске услуге. Главна одлика нових медицинских пакета је персонални приступ сваком пацијенту и његовом здравственом стању.

 Слађана Благојевић, директорка комерцијалног сектора  у „Меркуру“, представила је интересовање страних гостију за „Меркур“, којих је током 2015. године било око 20.000, уз напомену да предвиђају да ће се ова статистика битно променити током 2016. с обзиром на два нова уговора са великим тур оператерима „ТУИ“ и „Operation Abroad World Wide“.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial