Skip to content

Document Header

СБ “Меркур”: У сусрет Сајму туризма у Новом Саду

СБ “Меркур”: У сусрет Сајму туризма у Новом Саду published on

Специјална болница “Меркур” већ традиционално ће се представити на 50. Сајму туризма у Новом Саду, који се одржава од 05. – 07. октобра.Sajam

Ове године сајамска манифестација обележава пола века постојања а „Меркур“ ће представити под слоганом “70 година у служби грађана” и промовисати своје специјалне пакете уз пригодан пратећи програм.

И ове године сви посетиоци „Меркуровог“ штанда у Новом Саду имаће прилику да се упознају са новинама и актуелностима у „Меркуру“, пре свега за почетак 2018. године.

За сезону јануар – април 2018. године креирани су специјални ФИРСТ МИНУТ пакети, која нуде могућност одмора и бриге о здрављу у Врњачој Бањи по најбољим условима и повољним ценама. Било да је циљ боравка у „Меркуру“ коришћење медицинских третмана или спа садржаја и, специјално комбиноване услуге сваког пакета бришу, трагове стресне свакодневнице у циљу здравља и лепоте. Уз попуст од 13% у односу на редован ценовник и додатни попуст од 5% на рани букинг Врњачка Бања и „Меркур“ дају опцију савршеног одмора и бриге о здрављу почетком 2018. године.

Овогодишњи учесници  Сајма су најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, тур оператори…

Посетиоцима ће се представити више од 400 излагача из Аустрије, БиХ, Црне Горе, Хрватске, Индије, Мађарске, Македоније, Републике Српске, Румуније, Словеније и Србије, а Сајамску понуду обогатиће тематске изложбе, конференције, предавања и такмичења. Земља партенер овогодишњег Сајма је Црна Гора.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial