Skip to content

Document Header

Сертификат са високом оценом за “Вруће Изворе”

Сертификат са високом оценом за “Вруће Изворе” published on

Предузеће „Врући Извори“ из Врњачке Бање, 4. октобра добило је престижни сертификат, бонитетну оцену од „CompanyWall Bussines Ltd.“ чије је седиште у Лондону, са оценом А+.Copy of Vruci Izvori

  „CompanyWall Ltd.“ је платформа која анализира комплетно пословање једне фирме на основу података Пореске управе, Народне банке и других релевантних институција. Оваква анализа омогућава јасну и брзу слику предузећа и транспарентне податке да ли је фирма пожељна за сарадњу у тржишној утакмици и смањује ризике пословања.

– Поносан сам на рад предузећа, које је основано пре нешто више од четири године. Иако млада фирма, успели смо да радом и квалитеом, постанемо пожељно предузеће за сарадњу и сигуран партнер. Сама оцена А+, је оцена успешности у пословном свету и знак је распознавања. А+ значи  да сте фирма која редовно исплаћује све своје обавезе и која је поуздан партнер без ризика пословања, што много значи у учешћу фирме на тендерима и пројектима. Сертификат је сатисфакција за наше залагање али и потреба да померамо границе. Циљ сада постављамо даље. У плану нам је да проширимо рад предузећа, преузимањем и других сеоских водовода на територији општине Врњачка Бања, али и да кроз пројекте подигнемо ниво водоснабдевања, рекао је Бобан Ђуровић, директор предузећа „Врући Извори“.

Сагласно Закону о јавним предузећима и Закону о привредним друштвима, 2013. године, основано је Друштво са ограниченом одговорношћу за обављање комуналних делатности на сеоском подручју „Врући Извори“ из Грачаца (Врњачка Бања). Претежна делатност овог Друштва је водоснабдевање, и у том циљу се врши преузимање водоводних објеката и мрежа, што омогућава правовремено и ефикасно пружање ове услуге за све грађане и привредне субјекте.

М.Ст.Ј.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial