Skip to content

Document Header

ШИРИ ЈАВНИ ИНТЕРЕС

ШИРИ ЈАВНИ ИНТЕРЕС published on

ШИРИ ЈАВНИ ИНТЕРЕС  У ПЛАНИРАЊУ БУЏЕТА

Општина Врњачка Бања је у процесу планирања буџета и јавних инвестиција за период 2021.-2023. године. Општи јавни интерес у овој буџетској години је да се укључи што већи број грађана у процес, како би буџет Општине одговарао потребама свих грађана.

Суштина тог јавног интереса, претворила се у пројекат „Унапређење грађанског учешћа и транспарентности на локалном нивоу“.

Апропо, одржан је  састанак са представницима организација цивилног друштва, 1. октобра  у скупштинској сали Општине јер управо цивилни сектор представља веома важан сегмент живота наше локалне средине, чији даљи развој и раст могу да се подрже  кроз финансирање пројеката из буџета. У размени сугестија и мишљења о планирању буџета, учествовали су аналитичар буџета Одсека за буџет и инвестиције Општине Врњачка Бања Владимир Стаменчић, Милијана Здравковић Михајлов, стручни консултант у Пројекту и представници неколико удружења грађана, Удружења родитеља деце ометене у развоју, Омладинског центра, Кола српских сестара и Удружења пчелара.

С.Станојчић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial