Skip to content

Document Header

Славиша Пауновић – нови начелник Општинске управе

Славиша Пауновић – нови начелник Општинске управе published on

Општинско веће је на основу расписаног конкурса поставило 18. августа Славишу Пауновића за новог начелника Општинске управе Општине Врњачка Бања.novi-nacelnik-opstinske-uprave-1

–Планирам да Општинска управа буде отворена за грађане и да, на првом месту, будемо на услузи грађанима. Такође планирам да се направи услужни центар Општине који ће да буде функционалан, тако да ће грађанима уштедети време.

Желим да истакнем, да оно што ме је увек водило кроз моју каријеру, кад је однос према раду и странкама у питању, је професионалност, економичност и ефикасност и управо то ћу увести у систем рада Општинске управе, рекао нам је начелник Пауновић.

Славиша Пауновић рођен је 1976. године у Краљеву. Дипломирао је на Правном факултету у Крагујевцу.

Радни однос засновао је 2003. године у Служби за катастар непокретности у В. Бањи. Од 2005. године ради у Општинској управи. Обављао је и функцију секретара Скупштине општине, радио је као начелник Одељења за инспекцијске послове ОУ, обављао је послове шефа Службе за скупштинске и нормативне послове. Од 2012. године био је заменик начелника Општинске управе. Није члан ниједне политичке странке. Ожењен је, отац двоје деце.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial