Skip to content

Document Header

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА „МЕРКУР“ „ТУИ“ РУСИЈА ДОВОДИ НАМ РУСКЕ ТУРИСТЕ

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА „МЕРКУР“ „ТУИ“ РУСИЈА ДОВОДИ НАМ РУСКЕ ТУРИСТЕ published on

Највећи руски туроперетер, „ТУИ“ Русија, уврстио је у своју понуду и Врњачку Бању. „ТУИ“ Русија је део „ТУИ“ групе, једног од највећих светских туроператера који годишње има више од 30 милиона гостију на 180 дестинација, уз подршку 77.000 запослених у 130 земаља.Stišu turisti iz Rusije

Први гости из Русије, преко  агенције „ТУИ“ најавили су свој долазак у „Меркур“ током марта месеца. Руским туристима боравак у „Меркуру“ супституисаће пакете за Карлове Вари и Рогашку слатину, који су били атрактивни протеклих година. Понуда „Меркура“ изазвала је интересовање потенцијалних гостију са руског, пре свега московског тржишта. Имајући у виду да је „Меркур“ креирао конкурентну понуду по питању смештаја, медицине и велнеса, створене су могућности пријема далеко већег броја руских туриста, иако је и последњих година бележен стални раст.

Једна од предности је могућност комуникације на руском језику између гостију и запослених у „Меркуру“, пре свега лекара, што је са руске стране значајна ставка.

– „Меркур“ је још 2004. године постао занимљив туристима из Русије, којих је  од тада било око 7.000 сваке године. У  2015. години страни гости остварили су око 20.000 ноћења али с обзиром на најављене посете од стране „ТУИ“ туроператера, ова статистика ће се током 2016. године битно променити, изјавила је Слађана Благојевић, руководилац комерцијалног сектора у „Меркуру“.

„ТУИ“ агенција унела је нову вредност у путовања јер жели својим  клијентима  да омогући откривање различитости, истраживање нових хоризоната, да доживе стране земље и културе.

„Меркуров“ тим поносан је што је постао партнер са овако озбиљним агенцијом која истиче идеју да путовање шири ум код људи. Ова сарадња свакако ће бити значајна и за саму Врњачку Бању као дестинацију, јер отвара врата новој групи гостију и упознаје их са њеном понудом.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial