Skip to content

Document Header

Спортски викенд

Спортски викенд published on

Још један узбудљив спортски викенд је пред нама.        najava-sportskih-desavanjaФУДБАЛ
Фудбалери Гоча су у одложеном мечу 8. кола у среду на популарном Рају одиграли нерешено са екипом Карађорђа и са тим резултатом су трећи на табели Зоне Морава. У наредном колу у недељу гостују Слободи из Чачка.

За викенд играју и фудбалски тимови који се такмиче у оквиру Рашког округа. Занимљиво је да све три екипе гостују. Сви мечеви се играју у недељу, 15. октобра у 15 сати,  а Реал из Подунаваца гостује Матаругама, Омладинац из Новог Села путује у Конарево где се састаје са тамошњим тимом Будућност, док Борац из Вранеша гостује Ибру из Матарушке Бање.

У Међуопштинској лиги се игра десето коло у недељу, такође у 15 сати. Напредак из Грачаца игра комшијски дерби са Партизаном из Врбе.

У Другој општинској лиги на реду је шесто коло, а Врњци након што су славили у комшијском дербију против Штулца, играју у гостима против Старе Чаршије из Краљева.

Младост из Штулца је у овом колу слободна.

 РУКОМЕТ

Рукометашима Гоч Меркура је на програму треће коло прве лиге Запад и они ће гостовати Напретку из Крушевца у недељу, 15. октобра у 20 сати, меч се игра у крушевачкој Хали спортова.

КОШАРКА

Са такмичењем почињу и кошаркаши у оквиру Друге регионалне лиге Запад. Кошаркаши Гоча ће играти против тима Слога Елит из Краљева у недељу, 15. октобра у 17 сати у врњачкој Хали спортова.

ОДБОЈКА

И одбојкаши Грачаца крећу са својом лигом. Они се такмиче у Другој лиги Запад. У суботу, 14. октобра у 12 и 30 сати у Основној школи у Грачацу сусреће се са тимом Грачанице.

Одбојкаши Гоча такође крећу са својим такмичењима, њима у госте долази екипа Рудара из Баљевца у суботу,14. окобра у 17 сати.

И одбојкашице крећу са својом лигом, Спортисимо из Врњачке Бање се састаје са Стопањом у недељу у 10 часова у сали Гимназије у Врњачкој Бањи.

ФУТСАЛ

И за крај вести из футсала. Планирани меч Олимп – Борац Чачак је одложен.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial