Skip to content

Document Header

Спортски викенд у Врњачкој Бањи

Спортски викенд у Врњачкој Бањи published on

Овај викенд у Врњачкој Бањи  резервисан  је за велики број спортских дешавања.sport-11

Рукомет

У  I лиги Србије Запад, игра се утакмица 8. кола између екипа “Гоч Меркур” и “Локомотиве” из Лапова у суботу, 12. новембра са почетком од 17:30 часова у Хали спортова “Владе Дивац”.

Кошарка

У  Другој  регионалној лиги Запад, у 5. колу играју се две утакмице: први меч “Баскет” – “Напредак Јуниор” (Крушевац) игра се у недељу, 13. новембра у Хали спортова “Владе Дивац” са почетком у 16 часова. Други меч играју  “Гоч” – “Пожаревац” у недељу 13. новембра  у Хали спортова “Владе Дивац” са почетком од 18 часова.

Фудбал

Рашки округ  Утакмице 14. коло “Омладинац” (Ново Село) – “Гоч” игра се у суботу 12. новембра на стадиону у Новом Селу са почетком у 13:30 часова. Друга утакмица 14. кола игра се у Грачацу на игралишту у недељу 13. новембра са почетком у 11 часова између екипа “Реал” (Подунавци)  и “Ибар” Матарушка Бања).

Ватерполо

  Када је реч о ватерполу, екипа “Гоча” из Врњачке Бање гостоваће у Београду. – почиње I Б лига. У првом колу састају се у Београду   екипа домаћина “Дорћол” и “Гоч”. Утакмице се игра на базену “25. мај” 13. новембра  са почетком од 16:30 часова.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial