Skip to content

Document Header

Србија у ритму Европе – Представљамо вам Ивону Ивановић

Србија у ритму Европе – Представљамо вам Ивону Ивановић published on

Она је Ивона Ивановић и са још десет својих другара 19. јуна 2016. године, браниће боје Врњачке Бање, на дечјој забавно-музичкој манифестацији “Србија у ритму Европе”. MMP_0689a

Ивона Ивановић, ученица је седмог разреда Основне школе “Попински борци” и за разлику од већине својих вршњака, највише воли када су на распореду часова, математика и физика. Жеља јој је да по завршетку основне школе, упише војну гимназију, али и да настави да усавршава плес. Себе описује као врло позитивну и дружељубиву особу, те није чудно што је посебно нервира осветољубивост и завист. Слободно време најчешће проводи уз музику Тејлор Свифт, а песму  Shake it off, могла би да слуша изнова и изнова, док јој се батерија на мобилном телефону не исторши.

С обзиром да воли светла позорнице, као и објектив камере и фотоапарата, логично је било да се појави на аудицији за манифестацију “Србија у ритму Европе” и покуша да избори своје место у тиму Врњачке Бање.

“Када нам је наставница музичког саошптила да у Врњачку Бању долази екипа РТС-а, која ће на аудицији одабрати до 25-оро основаца и средњошколаца који ће се у наредним месецима припремати за живи наступ на манифестацији “Србија у ритму Европе”, знала сам да ту шансу не смем пропустити, с обзиром да јако волим да играм. Међутим, док сам чекала да ме прозову и да на сцени Врњачког бисокопа, где је и одржана аудиција, покажем шта умем и знам, осећала сам све већу трену, јер сам тек тада, видевши наступе, схватила колико су деца Врњачке Бање, која су се ту појавила, таленотована. Ипак, одлуком комисије са РТС-а, нашла сам се у тиму Врњачке Бање и морам рећи да мојој срећи у том тренутку није било краја. Ипак, наступити на манифестацији која се одржава осму годину за редом и пред више од милион гледалаца, који ће програм пратити преко РТС-а, није мала ствар”, истиче Ивона.MMP_3546

За Ивону ово неће бити прво такмичење у плесу, с обзиром да је са бившом плесном групом 2013. године, победила на Европском првенству, које је одржано у Прагу.

“Било би лепо да се и на крају такмичења “Србија у ритму Европе”, радујем као што сам пре три године у Прагу… Хахаха. Наравно, ни то није немогуће. Имамо одличну песму, јако интересанту кореографију, поседујемо квалитет који очекујем да ће стручни жири, а и публика препознати и наградити поенима, односно смс гласовима. Према томе, можда и будемо први у конкуренцији од 20 градова који се такмиче”, закључује Ивона Ивановић, члан тима Врњачке Бање, на манифестацији “Србија у ритму Европе”, а за коју ће се СМС-ом  моћи гласати на број 4441, слањем поруке: ПЕСМА 19.

Текст: Срђан Удовичић        Фото: Милан Митровић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial