Skip to content

Document Header

СРЕБРО И ПЛАСМАН НА ПОЈЕДИНАЧНО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ЏУДОУ

СРЕБРО И ПЛАСМАН НА ПОЈЕДИНАЧНО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ЏУДОУ published on

Три  такмичара Џудо клуба ,,Гоч,“  из  Врњачке  Бање  учествовала су  на  Појединачном првенству Џудо Савеза Централне Србије за млађе дечаке и девојчице које је одржано 5. октобра 2019. године у Нишу  у  Спортској сали ОШ ,,Мирослав Антић“ која је организатор такмичења, а у техничкој организацији  Џудо савеза Централне  Србије.

Право учешћа имали су такмичари рођени 2007.  и 2008. године. Млађи дечаци, Лука Симић (2008) у категорији до 42 kg и Вељко Булатовић (2007) у категорији до 55 kg  освојили су седмо место.

Теодора Ђорђевић (2007) у категорији + 56 kg освојила је друго  место и сребрну медаљу и пласирала  се на Појединачно првенство Србије за старије дечаке и девојчице које ће се одржати 12. октобра 2019. године у Београду.

На овом такмичењу учествовало је  112  такмичара из  27 клубова.

БРОНЗА ЗА ВОЈИНА

Истог дана у Нишу одржано је и Првенство Џудо Савеза Централне Србије (IV турнир)  за млађе и старије полетарце, а два  такмичара Џудо клуба ,,Гоч,“ представљала су  Врњачку  Бању. Павле Ђуровић (2011) у категорији до 34 kg који је освојио пето место и Војин Дубовац (2011) у категорији до 46 kg који је освојио треће  место и бронзану медаљу.

На овом такмичењу учествовао је  140  такмичара из  22 клуба. Од стране организатора Џудо Савеза Централне Србије у конкуренцији млађих полетараца сви такмичари добили су медаље.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial