Skip to content

Document Header

Сребро за Срећка Спасића на Интернационалном такмичењу у бенч пресу

Сребро за Срећка Спасића на Интернационалном такмичењу у бенч пресу published on

О све већој популаност powerliftinga и такмичарске дисциплине бенч прес не треба трошити пуно речи. Један од оних који сигурно доприносе атрактивности овог брзо растућег спорта је наш суграђанин Срећко Спасић, који је у претходних годину дана донео у Врњачку Бању више одличја са врло јаких такмичења.srecko

Срећко није изневерио сопствена и наша очекивања ни овај пут, па се са Интернационалног отвореног купа   и IX Србија Опен у бенч пресу одржаног у Лесковцу, вратио са још једном медаљом. У изузетно јакој конкуренцији од преко 70 такмичара из земље и иностранства, Срећко је подигао 192,5 килограма и освојио сребрну медаљу.

Срећко који вредно наставља припреме за Трофеј Београда, Балканско и државно првенство и Гала Куп, за наш лист је изјавио следеће : ”Знали смо да ће на такмичењу  наступити велики број учесника, већина њих са много већим искуством од мене. Зато је мој тренер, Весна Буђелан морала да припреми посебну тактику што се тиче покушаја и пријављених тежина и то се на крају исплатило, јер сам иза себе оставио неке са много дужим такмичарским стажом од мене. Овом приликом се захваљујем Весни, клубу, Љуби Бабићу и члановима мог бенч прес тима, али и свим учесницима такмичења на фер борби и спортском дружењу.

Такође, хвала „Врњачким новинама“ на праћењу мојих такмичења и успеха и желим вам срећних 50 година рада и постојања.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial