Skip to content

Document Header

СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА

СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА published on

 Протекле недеље додељене  су дипломе матурантима Гимназије.   Gimnazija V.Banja

  Наступом хора врњачке Гимназије, почела је свечана Академија на којој су додељене дипломе још једној  генерацији  ученика Гимназије у Врњачкој Бањи. На самом  почетку свечаности којој су присуствовали представници локалне самоуправе, директори јавних предузећа и установа, директори школа, професори и наставници, ученици и њихови родитељи, обратила се директорка Гимназије Дојна Стодић.

На републичким такмичењима матуранти Гимназије су остварили запажене резултате а  дипломе је такмичарима уручила директорка Гимназије.

Матурантима су уручене дипломе а Вуковци у овој генерацији врњачких Гимназијалаца су Марија Божанић, Жељко Стојковић и Снежана Стругарвић, ученици IV1 затим Кристина Брђовић, Милица Миљковић, Младен Шљивић и Миљана Бубања из одељења IV2. Добитници  Вукове дипломе су такође Маја лаковић, Борисав Матић, Маја Миодраговић, Јована Николић, Лела Себић, Данијела Сеочанац, Светозар Стајковац, Јелена Тодоровић  и Вања Чолић из одељења IV3 као и Долорис Ашковић и Богдан Симонић из одељења IV4. Ову генерацију врњачких Гимназијалаца извели су разредне старешине, професори  Милена Станковић, Биљана Рсовац, Иван Бурмаз и  Ненад Ђуракић.

У свакој генерацији  извдоје се најбољи, па тако и у овој, ученик генерације у области природних наука је Јелена Тодоровић, у области друштвених наука Борисав Матић а најбоља  међу најбољима ове генерације је Маја Миодраговић.

У културно-уметничком делу програма наступили су ученици Гимназије.

A.C.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial