Skip to content

Document Header

Свечаном седницом прослављен Дан општине

Свечаном седницом прослављен Дан општине published on

Свечаном седницом, одржаном у Конгресном центру „Zepter hotelа“, 14. јула општина Врњачка Бања прославила је  Дан општине.dan opštine

Поред уручених повеља и плакета установама и појединцима, јавности је послата порука да је најпосећенија српска бања, спремна да следеће године прослави велики јубилеј, 150 година постојања бањског лечилишта и туризма.

“Следеће године спремамо 150 дешавања, у част исто толико година развоја Бање. Зато ће сви представници власти и институција у Србији бити у Бањи, на том јубилеју, који није само прослава туризма нашег места већ целе Србије.
Имаћемо три хотела са пет звездица, са великим садржајем, јер је то оно што је недостајало не само Врњачкој Бањи, већ већини центара у Србији. Бања бележи највећи број ноћења, после Београда“ изјавио је председник Општине Бобан Ђуровић.

Повељу општине Врњачка Бања добило је министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, плакете са златним амблемом припале су Специјалној болници “Меркур”, Угоститељско-туристичкој школи и Предшколској установи из Врњачке Бање.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial