Skip to content

Document Header

ТЕОДОРА ЂОРЂЕВИЋ ПРВАКИЊА СРБИЈЕ У ЏУДОУ

ТЕОДОРА ЂОРЂЕВИЋ ПРВАКИЊА СРБИЈЕ У ЏУДОУ published on

Појединачно првенство Србије за млађе пионире и пионирке одржано је 12. октобра у Установи „Вождовачки центар Шумице“ у Београду у техничкој организацији Џудо Савеза Београда.

 Такмичарка Џудо клуба „Гоч“ Врњачка Бања  Теодора  Ђорђевић после освојеног другог места на  Првенству Централне Србије и пласмана на Појединачно првенство Србије наступила је у категорији + 56 kg.

У тој категорији је било 13 такмичарки и Теодора је након четири борбе и победа освојила прво место, златну медаљу и диплому.

 Теодора Ђорђевић је постала првакиња Србије – млађа пионирка у категорији  +56 kg.

Користимо прилику да захвалимо и спонзорима који су помогли Клубу и то: Зорану Калмару, Ресторан домаће кухиње са преноћиштем „Гат“ Суботица, Слађани Игњатовић Апартмани Шумадија В. Бања, Марку Лакићевићу „Кеопс“ В. Бања, Зорану Гочанину „Два брата Гочанин“ Ново Село, Миодрагу Терзићу „Савка“ В. Бања, Горици Симић „Гигант“ Врњци и Апартманима „Ћирић“ В. Бања.

На Међународном   меморијалном турниру „14. октобар“ у Краљеву, већ наредног дана, 13. октобра у  новој Хали спортова, Теодора Ђорђевић забележила је нови успех освојивши још једну златну медаљу.

На овом такмичењу у  техничкој  организацији  ЏК  „Партизан“ учествовала су 172  такмичара из 25 клубова, из Србије, Црне Горе (клуб „Тиват“) и Бугарске („Локомотива“ и „Цамбат“ из Софије).

Млађи пионир Лука Симић (2008) у категорији до 42 kg пласирао се на пето место.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial