Skip to content

Document Header

Туристичка понуда Меркура у функцији развоја туризма Врњачке Бање

Туристичка понуда Меркура у функцији развоја туризма Врњачке Бање published on

С циљем да се студенти друге године Факултета за хотелијерство и туризам, на примеру Специјалне болнице Меркур упознају са реалним туристичким окружењем, одржано је предавање.merkur

У оквиру пројекта модернизације студијских програма из области туризма, на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи је одржано предавање на тему “Понуда Меркура у функцији развоја туризма Врњачке Бање”. Овом приликом, студенти друге године су имали прилику да се на примеру СБ Меркур упознају са реалним туристичким окружењем.

О томе шта све чини туристичку понуду једне дестинације  и како је могуће утицати на промену перцепције коју гости могу имати о истој, у оквиру предмета ” Менаџмент у туризму”, говорила је Бојана Бељић, ПР Меркура. Предметни наставник, доц др Снежана Милићевић, је нагласила је да су оваква предавања од вишеструке користи за суденте јер их упознају са оним што их очекује у позиву за који се школују.

Кроз конкретан пример студенти су могли да сазнају како ће  СБ Меркур, кроз пројекат “Романија” бити у могућности да утиче на креирање перцепције о Врњачкој Бањи као туристичкој дестинацији. Овај пројекат је осмишљен као ексклузивна болница са четири звездице која ће привући високо платежне госте, што ће, свакако, позитивно утицати на имиџ Врњачке Бање. Доц др Снежана Милићевић је нагласила да су оваква предавања од великог значаја за студенте, као и да је сарадња са СБ Меркур присутна од почетка рада Факултета за хотелијерстви и туризам у Врњачкој Бањи.

Aна Раденовић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial