Skip to content

Document Header

У Врњачкој Бањи забележена најбоља посета у последњих 30 година

У Врњачкој Бањи забележена најбоља посета у последњих 30 година published on

Традиционално, 1. мај је најавио почетак туристичке сезоне у Врњачкој Бањи.   Ове године оборен је рекорд посећености од 15 000 људи.v.banja 1. maj

По речима Горана Каравесовића из Туристичке организације Врњачка Бања,  две колоне аутомобила  дуге око три километра, чекале су како би посетили Врњачку Бању.

Захваљујући томе што се првомајски празник надовезао на викенд , у Врњачку Бању  стигао велики број гостију и сви смештајни капацитети су попуњени. Посетиоци ових дана уживају у сајму цвећа, сувенира и старих заната на познатој врњачкој Променади. Бројне виле, ресторани, баште кафића препуни су посетилаца, и према речима овдашњих Врњчана, не памти се одавно да је за 1. мај било оволико људи.
По речима Мине Станојевић из Туристичке организације  Врњачка Бања, Врњачку Бању су посетили не само гости из целе Србије, већ и из иностранства – Бугарске и Русије. За првомајске празнике тражио се кревет више, а Бању је посетило преко 15 хиљада туриста. Сви капацитети су попуњени. Поред Бање, многи посетиоци су првомајски уранак провели на оближњој планини Гоч, која је била препуна излетника.v, banja prvi maj
По речима министра Све водеће туристичке дестинације у Србији забележиле су одличну посећеност током првомајских празника, што је јасан показатељ да ће и ова година бити рекордна у погледу туризма рекао је потпредседник Владе и  министар трговине, туризма и телекомуникација. Расим Љајић .

“У Врњачкој Бањи забележена је најбоља посета у последњих 30 година, када су у питању првомајски празници“ реако је Љајић.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial