Skip to content

Document Header

Угоститељско-туристичка школа учествовала на Сајму образовања “Путокази”

Угоститељско-туристичка школа учествовала на Сајму образовања “Путокази” published on

У периоду од 6. до 8. марта 2017. године, на Новосадском сајму уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије одржан је 12. међународни сајам образовања „Путокази“uts - putokazi

Акценат Сајма образовања ове године био jе на дуалном образовању, могућностима унапређења и развијања сарадње школа, факултета и привреде, предностима за ученике, као и начинима реализације таквог образовања у школама у Србији, уз приказ до сада постигнутих резултата.

Позив да буде излагач на штанду Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и посетиоцима Сајма представи примену модела дуалног образовања као пример добре праксе добила је и Угоститељско-туристичка школа са домом ученика у Врњачкој Бањи.uts - putokazi

Угоститељско-туристичка школа са домом ученика у Врњачкој Бањи презентовала је свој модел дуалног образовања 07. марта 2017. год у периоду од 13:00 – 16:00h. Школу су представљали запослени: Јелена Чеперковић – директор школе, Бојан Бучукар- управник дома ученика, Биљана Кљајић – наставник куварства, Данијела Рсовац-наставник куварства, Мирољуб Глиџић-наставник услуживања, Далибор Миодраговић – наставник услуживања, Дејан Јањић-наставник посластичарства као и ученици: Јована Вранић, Магдалена Јевђић, Никола Глигоријевић, Алекса Петровић, Александар Миодраговић, Тијана Милосављевић и Данијела Миленковић.

Гости Школе на штанду били су и Биљана Барловац – директор ОШ Вук Караџић у Краљеву са ученицом осмог разреда као и Драган Цветковић – председник синдиката угоститељских и туристичких радника Србије.

Поред представника Министарства просвете, науке и технолошког развоја који су били кооординатори на штанду министарства, штанд је посетио и помоћник министра просвете за средње образовање и разговарао са присутнима о примени модела дуалног образовања у нашој Школи.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial