Skip to content

Document Header

Успех врњачких стонотенисера

Успех врњачких стонотенисера published on

На Другом првенственом турниру регионалних лига за мушкарце и жене, који је одржан у Врњачкој Бањи у предивним условима Хале спортова “Владе Дивац,” врњачки стонотенисери и стонотенисерке забележили су добре резултате и приказали одличну игру,  забележивши пет победа уз два пораза.turnir st.tenis
Мушка екипа одиграла је три меча и остварила две победе и то против “Бана” из Рашке са 4:1,  и у мечу против “Златара” из Нове Вароши са 4:2. Треба истаћи ту значајну победу против “Златара” јер су Нововарошани показали у досадашњем делу првенства да ће се борити за сам врх табеле. Превисок пораз од екипе “Лепосавића” 1:4 није одраз дешавања за столом јер су врњачки стонотенисери заслужили више од тога. За екипу „Гоча“ играли су Милош Трифуновић, Алекса Ракић, Милан Милетић и Драган Драгојловић. Укупним скором од три победе и два пораза уз заостали меч против екипе “Лешка”, „Гоч“ је заузео треће место на табели Регионалне лиге групе “Б”након прве полусезоне.

Женска екипа „Гоча“ у саставу : Марија Перовић , Дејана Гуџић и Милица Димитријевић играла је сјајно и забележила три победе уз тесан и болан пораз од водеће екипе “Пирота” у мечу у коме су врњачке девојке биле на прагу подвига . Савладане су екипе “Орфеја” и “Славујца” из Ниша резултатима 4:1, док су у мечу против екипе “Мост 035” из Ћуприје забележиле максималну победу од 4:0.
Са четири победе и једним поразом стонотенисерке „Гоча“ освојиле су вицешампионску титулу након јесењег дела првенства са великим изгледима да на пролеће јуришају и на титулу и пласман у Другу лигу. Овим резултатима задовољан је и први тренер обеју екипа “Гоча” Драган Цока Оцокољић.

 

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial