Skip to content

Document Header

ВИОЛЕТИНЕ КНЕДЛЕ СА ШЉИВАМА – ДЕСЕРТНИ БРЕНД ВРЊАЧКЕ БАЊЕ

ВИОЛЕТИНЕ КНЕДЛЕ СА ШЉИВАМА – ДЕСЕРТНИ БРЕНД ВРЊАЧКЕ БАЊЕ published on

Кнедле са шљивама. Војвођански, односно мађарски специјалитет, али на Виолетин начин, десертни су бренд Врњачке Бање. Наиме, 20. јуна, на Променади код Виле „Емилија“ свечано је отворен штанд који туристима и мештанима нуди укусну посластицу, кнедле са шљивама, малинама и чоколадним кремом.

– Локална самоуправа и Туристичка организација Врњачке Бање препознали су моју идеју и овај дезерт брендирали као посластицу Врњачке Бање. За моје кнедле карактеристично је да се израђују од најквалитетнијих намирниза из нашег краја: кромпира, шљиве, малина. Користим оригиналан рецепт тако да су у саставу кнедли кромпир и брашно без конзерванса, вештачких боја и адитива, а побринула сам се да воћне кнедле буду посне како бих задовољила потребе људи који посте, рекла нам је Виолета Вучетић, власница штанда.

Штанд је оригиналан, креиран према Виолетиној идеји коју је уобличио дизајнер. Већ после неклико дана од постављања, приметно је да је за туристе мали штанд постао атракција тако на не дегустирају само укусне кнедле, већ се и фотографишу крај штанда.

Виолета је свој бренд представила у емисији „Шареница“, 21. јуна, у склопу промоције Врњачке Бање.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial