Skip to content

Document Header

Врњачка Бања спремна за долазак премијера

Врњачка Бања спремна за долазак премијера published on 1 коментар на Врњачка Бања спремна за долазак премијера

Вечерас у 19 часова Александар Вучић  са позваним министрима и члановима владе присуствоваће свечаној седници општине Врњачка Бања.vrnjacka banja aleksandar vucicЗа четири велика пројекта у Врњачкој Бањи средства је обезбедила влада Републике Србије. Реч је о пројекту кружног тока на улазу у Врњачку Бању, реконструкцији Слатинског Венца, помоћи око уређења фонтане на кружном току код АМД и завршетку централног бањског парка. Реч је о инвестицијама вредним преко 140 милиона динара, што је у овом тренутку огромна сума за општински буџет. Обзиром да се ради о великој помоћи у тренутку кад се локална самоуправа Врњачке Бање бори са враћањем заосталих кредита из претходног периода, челни људи општине упутили су позив премијеру и заслужним члановима владе да буду гости за Дан општине.
Поред Александра Вучића у гостима се очекују и министри Златибор Лончар, Расим Љајић, Небојша Стефановић, Братислав Гашић, државни секретар Драган Стевановић и саветник министра Богдан Кнежевић. Наравно, на седници ће бити присутан и Зоран Бабић шеф посланичке групе СНС, који је такође уз председника општине и његове сараднике више него заслужан за добру сарадњу између општинске и републичке власти.
У разговору са председником општине Бобаном Ђуровићем сазнали смо да циљ локалне самоуправе јесте да оправдају поверење и докажу да су способни да изнесу велике пројекте и да се он нада да ће се оваква улагања Републике Србије у Врњачку Бању наставити.

1 коментар

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial