Skip to content

Document Header

Врњачки хотели међу номинованима за признања SEEbtm магазина

Врњачки хотели међу номинованима за признања SEEbtm магазина published on

SEEbmt Awards су признања које додељује SEEbtm магазин, најбољим и најистакнутијим хотелима и просторима у конгресној индустрији за текућу годину. Награде се додељују у 17 категорија за које гласају људи из конгресне индустрије региона, клијенти номинованих кандидата, као и посетиоци сајта.

Међу номинованима у три категорије нашли су се и хотели из Врњачке Бање.  Овим путем позивамо све Врњчане да издвоје неколико минута свога времена и гласају за номиноване хотеле из Врњачке Бање.

Best Wellness and Spa Hotel” је категорија у којој је номинован “Solaris resort” из Врњачке Бање. Како бисте свој глас дали управо хотелу “Solaris resort” из Врњачке Бање, потребно је да исти означите као свог фаворита, међу осталим номинованим хотелима, што можете учинити преко линка https://www.seebtm.com/seebtm-awards/kategorije-za-glasanje/#Best-Wellness-and-Spa-Hotel

Соларис
Solaris Resort

Док  су се у категорији ” Best Out of the City Hotel for Meetings & Events (up to 150 rooms)“, између осталих хотела из региона нашли и “Solaris resort”, “Zepter” i “Lider S”, из Врњачке Бање.  Кликом на линк https://www.seebtm.com/seebtm-awards/kategorije-za-glasanje/#Best-Out-of-the-city-Hotel-for-Meetings-and-Events-up-to-150-rooms , могуће је гласати у напред поменутој категорији, за једног од понуђених кандидата.

Лидер С
Lider S

У категорији “Best New Hotel / Venue (opened in 2017/2018)” нашао се хотел “Zepter” из Врњачке Бање. Свој глас овом Врњачком хотелу можете дати означавањем хотела “Zepter”, одласком на линк  https://www.seebtm.com/seebtm-awards/kategorije-za-glasanje/#Best-New-Hotel-Venue-opened-in-2017-2018.

Zepter
Zepter

Гласање за SEEbtm Awards је отоврено 22. октобра и траје до 7. новембра 2018. године.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial