Skip to content

Document Header

Замењени рефлектори на спортском терену у Липови

Замењени рефлектори на спортском терену у Липови published on

Заменом рефлектора на спортском терену у Липови, омогућена је његова употреба и у вечерњим сатима.reflektori u lipovi

оквиру редовног одржавања јавне расвете у Липови, поред сијалица које нису биле у функцији, извршена је замена рефлектора на спортском терену, који се налази у оквиру школског дворишта, истуреног одељења ОШ “Попински борци”.

“Након што је пре, нешто више од две године подигнута ограда и изграђен терен за мале спортове, а онда у претходној 2015. години, настављено са улагањима, кроз реконструкцију фасаде школске зграде, замене столарије на учионицама, постављања нових олука, на спортском терену су, поред нових кошева и голова, који су недавно постављени, замењени и рефлектори. Рефлектори ће омогућити  деци и одраслима да се и у вечерњим сатима рекреирају и друже на овом спортском терену, који се налази у оквиру школског двориша истуреног одељења ОШ “Попински борци”, у Липови”, речи су Ивана Радовића, заменика председника СО Врњачка Бања.

Осим зацртаних планова који су и реализовани у претходном периоду, са улагањима у Основну школу у Липови, наставиће се и у 2016. години.

“Основну школу у Липови тренутно похађа 5 ученика и 15 предшколаца. Сва досадашња, а и будућа улагања имају за циљ да се овај број ученика у липовачкој школи повећа. Наравно, оваквим улагањима се стварају бољи услови, како у овој, тако и осталим школама у сеоским подручјима, а тиме и већа вероватноћа да се родитељи одлуче да своју децу упишу у школу, управо у месту у ком и живе. У наредном периоду планиран је завршетак радова на замени столарије у липовачкој школи, као и уређење учионица и тоалета”, каже Радовић.ivan radovic

Према речима Ивана Радовића, заменика председника Скупштине општине Врњачка Бања и одборника из Липове у четири мандата, у Липови је у претходном периоду урађено више него икада.   

“Осим поменутих радова на школи и око школе,  у претходном периоду асфалтирано је више путних праваца,  реконструисана је улица Дејана Цветљанина, а постављањем потпорног зида решен је проблем који је постојао скоро 20 година. Поред тога, изграђен је један мост, а корито Липовачке реке, целом својом дужином, продубљено је и очишћено. Наравно, све ово не би било могуће без подршке Председника општине Врњачка Бања, Бобана Ђуровића, народног посланика Зорана Бабића и добре сарадње са Младеном Перковићем, који је представник Липове у Савету Месне заједнице Врњачка Бања. Укратко, све оно што је обећано, тимским радом је и остварено”, наводи Иван Радовић.

Срђан Удовичић

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial