Skip to content

Document Header

Завршена и друга ноћ Heineken Lovefest-a: Врњачка Бања “горела” уз Luciana

Завршена и друга ноћ Heineken Lovefest-a: Врњачка Бања “горела” уз Luciana published on

Други фестивалски дан протекао је у знаку готово двадесетчетворочасовне забаве, која је почела у раним јутарњим сатима на H2O Stage-у и завршила се следећег јутра на Fire Stage -у.Lovefest_5(1)
Више хиљада људи готово је окупирало врњачки Олимпијски базен, на коме је највеће изненађење био b2b  сет Дејана Милићевића и словеначког ди-џеј мага Valentina Kanzyani-ја. Ноћни програм фестивала љубави започео је на Jack Live Stage-у, а пред препуном бином наступали су Сајси МЦ , Prti Bee Gee, новосадски Бекфлеш и нишки двојац Стерео Банана.

Carl Craig одушевљен новом локацијом Lovefest-a
Fire Stage, најватренија и највећа фестивалска бина, поново је била у знаку доброг техно звука. Luciano, светски познати ди-џеј и продуцент својим наступом “запалио” је Врњачку Бању и направио одличан увод у сет Кристијана Молнара, уз кога се завршио други фестивалски дан. Carl  Craig, коме је ово други наступ на Lovefest-у одушевљен је већом фестивалском локацијом, и како и сам каже, запањен тиме колико један је један музички фестивал напредовао за само неколико година.

Mall Grab продужио боравак у Србији због  Lovefest-a
Један од тренутно најтраженијих извођача из света ундергроунд музике, Mall Grab синоћ је својим готово двосатним сетом потпуно “одувао” публику Energy Stage-а. После велике светске турнеје његове импресије су толике да је одлучио да остане у Врњачкој Бањи још један и ужива у последњој ноћи фестивала као посетилац.H2O Stage_2

Сајси МЦ владала Jack Live Stage-ом
Краљица хип-хопа Сајси МЦ синоћ је још једном показала зашто је најбоља у томе што ради. Одличан сценски наступ и публика која углас прати сваку њену песму у потпуности су обележили њен наступ. Прти Бее Гее је “изрокао” у свом већ познатом стилу, а највеће изненађење вечери био је наступ новосадског састава Бекфлеш.

Maceo Plex затвара фестивал љубави
Ди-џеј за кога нису потребне посебне најаве Maceo Plex премијерно на Lovefest-u вечерас ће представити свој најновији албум Solar, који је добио име по његовом недавно рођеном сину. Мацео је сасвим сигурно највећа звезда фестивала, те се стога вечерас на Lovefest-u очекује и највећа гужва. Осим њега вечерас ће наступити и Jay Clarke и Marcel Dettmann, а једанаесто издање фестивала ће затворити Марко Милосављевић и Дејан Милићевић.Lovefest17_LCF_Drone_

Jack Live Stage у знаку панка последње фестивалске ноћи
Вечерас на Jack Live Stage-у наступају Попечитељи, КБО!, Обојени Програм, Гоблини и Перо Дефформеро. За оне који желе интимнију атмосферу ту је Stage 99, на коме вечерас наступају Ненад Јовановић, Nexie, Дее, Вук Смиљанић и Кид Кими.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial