Skip to content

Document Header

Завршено једанаесто издање фестивала љубави за памћење: Heineken Lovefest лекција за светске фестивале

Завршено једанаесто издање фестивала љубави за памћење: Heineken Lovefest лекција за светске фестивале published on

После успешног завршетка Heineken Lovefest-a, који је од 3. до 5. августа трајао у Врњачкој Бањи, више од 100.000 људи из целог света богатије је за још једно посебно фестивалско искуство, а Србија је добила музички догађај светских размера.Lovefest_2(1)

У протекла три дана фестивал су посетили млади из више од 36 земаља, а на чак пет бина ове године попело се преко 200 извођача. Највеће изненађење фестивала било је представљање нове бине 99 и специфичног концепта који људима пружа потпуно ново фестивалско искуство, док су сценографија, као и уређење читаве локације засенили сва претходна издања фестивала.Lovefest_7

Светске звезде одушевљене фестивалом љубави
Тренутно најтраженије светске звезде међу којима су Maceo Plex, Luciano, Loco Dice, Matador, Carl Craig, Mall Grab и многи други потпуно су очарани локацијом, као и чињеницом да тако мало место, као што је Врњачка Бања, има посебан значај на светској фестивалској мапи. Тако је Mall Grab одлучио да свој боравак продужи за још један дан и ужива на фестивалу, док је већина извођача са својим фановима на друштвеним мрежама поделила сценографију фестивала и прелепе призоре масе испред њих.

Звезда последње фестивалске ноћи био је Maceo Plex, који је публику загрејао за сада већ традиционално затварање званичног програма уз Марка Милосављевића и Дејана Милићевића. На Smirnoff ICE Energy Stage-у све посетиоце изненадио је легендарни наступ америчких музичких асова Jamie 3:26, Alton Miler-a и Joe Closser-а. Последња фестивалска ноћ на Jack Live Stage-у прошла је у знаку панк музике, а обележили су је наступи група Попечитељи и КБО!, као и легендарни Гоблини.Lovefest_8

Још најмање два догађаја до краја године
Недавним лансирањем нове апликације, Heineken Lovefest не само да је изненадио кориснике специјалним погодностима, већ и најавио чак два велика музичка догађаја до краја године у престоници. Тако нам 7. октобра у београдски Хангар стижу Chris Liebing и DJ Deep, док ће у новембру бити одржано друго издање Lovefest Experience-а, а са Симфонијским оркестром РТС-а наступиће легендарни Derrick May, као и популарни и талентовани пијаниста Франческо Тристано. Улазнице се већ могу наћи у продаји на www.lovefest.rs, као и у свим пословницама Евентима и Gigstix-a.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial