Skip to content

Document Header

Завршне припреме за ауто трку

Завршне припреме за ауто трку published on

У великој сали СО Врњачка Бања, 26. септембра одржан је други радни састанaк пред велику ауто  трку „Награда Врњачке Бање 2017“ која се одржава на Гочу 1. октобра .radni sastanak 1

Ауто трке на брдским стазама “Награда Врњачке Бање 2017“ бодује се за Национални шампионат и Куп Србије.

 Састанак је водио Душан Стевановић, помоћник председника Општине, задужен за организацију овог великог такмичења.  По његовим речима са Станишом Лазарцем, директором САКС-а и Бобаном Ђуровићем, председником општине Врњачка Бања, очекује се потписивање  предуговора за велики Рели Србије који ће се одржавати од следеће године у Врњачкој Бањи. То је такмичење које је некада било највеће иу Југославији, а у Европи једно од најстаријих.

Састанаку су присуствовали представници јавних установа и  јавних предузећа, која учествују у организацији ове трке. Спортски центар, Туристичка организација, Шуме Гоч,  Стамбена агенција . Проверено је да ли је све спремно за трке, да ли су сви урадили своје задатке.radni sastanak 2

Одобрен је паркинг простор „Пјановић“ за ауто трке,  Спортски центар је задужен за ограђивање простора. Обезбеђена је вода „Мивела“ за учеснике, 300 литара. „Шуме Гоч“ су биле задужене да рашчисте пут,  попуњене су рупе, Бањско зеленило је обезбедило цистерну воде , а Ватрогасна служба возила.

На ауто тркама судиће судије из Краљева, с обзиром да су они најближи. Доћи ће њих 35-38, за које је обезбеђен превоз.

Свечано отварање је 1. октобра у недељу, у 11 часова, а у 17: 30 часова затварање, када ће бити проглашење победника и додела награда.

Званично такмичење почиње у суботу, 30. септембра у 8 часова, када ће се урадити верификација на паркингу „Пјановић“, а уколико буде  лоше време,  верификација ће се објавити у АМД. У просторијама АМД одржаће се и прва седница спортске комисије. После техничког пријема , креће се у организованој колони на стазу, где почиње тренинг у 13 часова, након тога други тренинг, и повратак на паркинг „Пјановић“.

Н.П.

 

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial